søndag 29. april 2012

Møkkvika, igjen....

Var en snarttur til Møkkvika ved Moelv her om dagen. Hadde en snau time mens jeg ventet på at min datter skulle hentes etter teater-øving. Synes egentlig at snarturen var ganske vellykket, bortsett fra at jeg slet litt fordi jeg ikke tok med meg stativet... Viser her tre bilder med helt forskjellig uttrykk.

Synes dette ble litt morsomt, med striper på kryss og tvers...
Det kan bli en veldig fin effekt av noen få tråder med edderkoppspinn i solskinn

"Gjennomfotografering" av maur på stubbe, tatt gjennom et lite kratt som var i forgrunnen


mandag 23. april 2012

Er litt lat....

Er litt lat om dagen, får skylde på været :-)
Skulle vært ute og luftet kameraet, men det frister ikke veldig når det er så kaldt og vått som det er nå. Legger dermed ut et par andre bilder, begge tatt for noen uker siden. Blåveisbildet er fra workshopen med Reneflot og Elvegård på Siggerud. Bildet av trærne er ifra Møkkvika ved Moelv.



søndag 15. april 2012

En liten innrømmelse....

Det er egentlig litt flaut for å innrømme det, men jeg er egentlig litt redd for å gå i skogen alene.... Vet det bare er dumt, og har nå gjort noe med det. I påsken fikk jeg hjelp av min mann til å bygge en gapahuk i skogen. Og der er jeg nå både titt og ofte, alene. Og det føles bra, egentlig veldig bra. Og det selv om elgen hadde tråkket rett oppi bålplassen vi hadde laget, rett utenfor gapahuken.
Var en tur der idag også, i snøværet. Så ingen elg, men det ble noen bilder allikevel.




torsdag 12. april 2012

Workshopbilder fra Siggerud...

Tåler vel et par bilder til fra workshopen med Reneflot og Elvegård på Siggerud i slutten av mars.



mandag 9. april 2012

I en sofa....

Måtte bare legge ut et bilde til. Dette er i fra Møkkvika Badeplass (joda, den heter det...) i Moelv, man kan jo bare tenke seg til hvordan sofaen på stranda har kommet hit. Er ikke særlig pen der den står, men bildet synes jeg er OK.


Vann er alltid spennende

Vann er alltid spennende å jobbe med. Rakk en liten kjapp tur til Kinn-tjernet i går og fant en liten bekk. Mye lå i dyp skygge, noe som lagde dype, intense farger, men her og der traff de lave solstrålene vannet og laget spennede mønster.



tirsdag 3. april 2012

Gylden blåveis

Var egentlig på jakt etter edderkoppnett i dag. (Hater edderkopper, men synes samtidig de er fasinerende). Det blåste for mye, så det ble litt blåveisfotografering istedet for. Denne synes jeg ble riktig så fin, et litt annerledes blåveisbilde.

Ble litt fasinert av måten de gyldene fargene i bakgrunnen gjentar seg i blåveisen

søndag 1. april 2012

Naturen tar tilbake

Jeg har en gammel 57 mod Bedford.
Dvs, jeg har en halv en - da denne ble innkjøpt ble det en spleis med nabogården. Den har stått i skogen i mange år, men nå har naboen dratt den opp på jordet sitt, og der står den godt. Det er fasinerende å se hvordan naturen overtar, selv store ting, som blir stående ute lenge nok.